Serviciul de Recuperare date Likeit
Recuperare date Likeit este un serviciu optional, contra cost, prin care oferim posibilitatea de a recupera ceea ce este cel mai important pentru Client: datele stocate. Produsele si componentele se pot repara sau schimba, neinfluentand major utilizarea produsului, dar datele pot fi pierdute iremediabil.

Cauzele imposibilitatii accesarii datelor pot fi stergeri accidentale de date sau defecte electronice, mecanice sau logice ale mediilor de stocare.

Serviciul de Recuperare date Likeit acopera totalitatea activitatilor complexe de diagnosticare si de recuperare a datelor de pe mediile de stocare date. 

detalii aici

Serviciul de Garantie Likeit
Acum poti oferi clientilor tai Garantia Likeit, un serviciu optional prin care Likeit prelungeste garantia comerciala oferita de producator pana la 24, 36 sau 48 luni de la data de achizitie a produsului de catre Clientul tau, oferind totodata beneficii de neegalat:

·         Reparare rapida (5 zile lucratoare)

·         Pickup & Return gratuit

·         O curatare profesionala gratuita a produsului

si beneficiile continua ....

detalii aici

 
Cea mai performanta platforma online Business to Business
Prin SMART ePartner Portal îti punem la dispozitie o platforma performanta de comenzi online, o serie de programe online de Marketing, rapoarte, date financiare si informatii despre produse, stocuri si tehnologii, toate în timp real.

detalii aici

Solutia ideala de suport pentru website-ul tau
Serviciile de Interconectare îti ofera cea mai buna solutie de automatizare a operatiunilor de suport pentru website-ul tau: (preturi, stocuri, plasare comenzi, produse)

Afla mai multe despre cum îti poti reduce costurile de întretinere si testeaza gratuit aceasta aplicatie.

detalii aici

Retea de service si asistenta profesionala
Euro Service Center este o retea de service si asistenta la nivel national cu o gama extinsa de servicii oferite. 

Prin competentele pe care le detine si strânsa legatura cu clientii, Euro Service Center ofera servicii de testare, diagnosticare si reparare a echipamentelor IT, atât pentru produse aflate în garantie cât si post-garantie.

detalii aici

Serviciu de comanda online 100% automat cu livrare gratuita

Likeit Solution îti aduce un nou serviciu 100% automat. 
Comanda produse prin platforma B2B, selecteaza Plata la Livrare si vei primi a doua zi coletul. 

Platesti factura pe loc, în numerar fara niciun alt cost suplimentar.

detalii aici

Recicleaza corect electronicele uzate!
Likeit Solution impreuna cu ECOTIC isi doresc sa creeze o comunitate care colecteaza si recicleaza corect deseurile electrice si electronice, cu respect pentru mediul inconjurator.

Misiunea noastra este de a responsabiliza producatorii si consumatorii cu privire la colectarea si valorificarea DEEE, respectand normele de mediu si tinand cont de eficienta costurilor

detalii aici