Guild Wars 2 PC, cel mai asteptat MMORPG din 2012, in Romania prin RHS 03 февруари 2012


Guild Wars 2, noul joc de tip MMORPG Fantasy (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), FARA TAXA LUNARA, pentru PC DVD-ROM, create de catre studiourile americane ArenaNet, publicat de catre NCsoft, si distribuit in Romania de catre RHS Gaming Business Unit.

Binary Domain PS3/Xbox 360, un nou joc de actiune SF de la SEGA 03 февруари 2012

Binary Domain, noul joc de actiune pentru Sony PlayStation 3 si Microsoft Xbox 360, publicat de catre SEGA si distribuit in Romania de catre RHS Gaming Business Unit.

RACE Injection, cel mai bun simulator auto din 2012, lansare in martie 03 февруари 2012

RACE Injection, noul joc de tip simulator auto pentru PC DVD-ROM, creat si publicat de catre studiourile suedeze SimBin, si distribuit in Romania de catre RHS Gaming Business Unit. Jocul va deveni disponibil in Romania in martie 2012.

Alege solutiile HP Networking disponibile acum in oferta RHS 11 април 2011

HP Networking ofera o gama intreaga de produse core-to-edge cu care se pot aborda oportunitati de orice tip, incepand de la solutii enterprise pentru companii mari si foarte mari, data center-uri foarte mari si mergand pana la companii mici si mijlocii si chiar clienti rezidential, toate acestea avand la baza o solida experienta multi-vendor. Pe scurt, o alegere fara compromisuri.

TOSHIBA | Satellite A665 3D - Descoperă imagini high definition în 3D 30 септември 2010


Descoperă imagini high defition în 3D!

Notebook-ul Satellite A665 cu tehnologie NVIDIA® 3D Vision™ este primul laptop TOSHIBA care oferă împătimiţilor de jocuri o adevărată experienţă 3D la o claritate de cristal. Acest laptop vine împreună cu pachetul NVIDIA® 3D Vision™ ce conţine: ochelari high tech fără fir, drivere 3D dedicate şi emiţător USB prin inflaroşu.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

PANDA SECURITY | Protejează-ţi mediul online cu Panda 2011 24 септември 2010


Noile produse oferă performanţe crescute cu 50% pentru SO Windows 7.
Cu tehnologia Collective Intelligence, reţeaua globală de utilizatori Panda se perfecţionează continuu având protecţie ridicată împotriva tuturor ameninţărilor cunoscute şi necunoscute. 


Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.


TOSHIBA | Libretto W100 - Sunteţi gata să atingeţi viitorul? 23 септември 2010

Acum 25 de ani TOSHIBA a pus o tastatură la un computer portabil…anul acesta a înlăturat-o. Acest uimitor dispozitiv de mici dimensiuni reinventează pur şi simplu laptopurile. Este cel mai mic laptop de înaltă performanţă creat vreodata de Toshiba.

KASPERSKY | Anti-Virus 2011 şi Internet Security 2011 06 септември 2010

O jumătate de miliard de tentative de infectare au fost oprite numai de produse Kaspersky Lab în primele şase luni ale anului.

O mare parte dintre ele au vizat reţelele sociale sau tranzacţiile bancare pe Internet.
Pentru că azi ameninţările cibernetice înseamnă bani şi reţele de hackeri bine puse la punct.


Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

APC | Fiabilitate şi putere legendară cu noile Smart-UPS de la APC 31 август 2010

Noua gamă SMART UPS de la APC în oferta RHS: mai eficiente, mai uşor de folosit, mai ecologice.

APC pune la dispoziţia utilizatorilor noua gamă de UPS-uri interactive, intuitive şi economice, APC Smart-UPS. Această gamă a fost proiectată special pentru a proteja serverele de importanţă vitală şi echipamentele de reţea împotriva întreruperilor tensiunii şi a altor probleme care pot apărea în reţeaua de alimentare electrică.


Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

CYBER POWER | Nou în oferta RHS! 24 август 2010

RHS şi-a extins portofoliul de distributie cu UPS-urile CyberPower!

Începând cu luna August, utilizatorii din România pot beneficia de avantajele UPS-urilor performante şi ecologice CyberPower prin includerea produselor în oferta RHS.

Reprezentând cea de-a treia marcă de UPS-uri de pe piaţa nord-americană, CyberPower urmăreşte întărirea prezenţei în Europa, promovând echipamentele ecologice bazate pe tehnologia proprie GreenPower UPS.


Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

TEAM GROUP | Nou în oferta RHS! 19 юли 2010


Team Group Inc. este recunoscut ca unul din producătorii de top de pe piaţa memoriilor. 

Cu o experienţă de peste 16 ani în domeniu, Compania Team Group oferă produse de calitate pentru toate tipurile de utilizatori, oferind atât produse din gama entry cât şi pentru pasionaţii de overclocking. 

Pentru mai multe detalii
CLICK AICI.

PANDA | Panda Cloud Internet Protection 19 април 2010

Panda Security lanseaza Panda Cloud Internet Protection, noua solutie de securitate SaaS pentru protectia companiilor impotriva amenintarilor de pe Internet.

 

Panda Security, lanseaza noua solutie de securitate SaaS (“Security as a Service”), Panda Cloud Internet Protection destinata protectiei tuturor resurselor companiilor impotriva amenintarilor de pe Internet: virusi, spyware etc, dar si botneti, atacuri de tip phishing, scripr-uri malitioase si alte atacuri complexe Web 2.0. De asemenea, ofera protectie P2P si securitate impotriva vulnerabilitatilor browser-ului de internet.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.

ASROCK | Placa de baza 890GX-EXTREME3 15 април 2010O noua placa din seria TRUE 333 - ASROCK 890GX - EXTREME3!
Pentru detalii, CLICK AICI.


 

VERBATIM | MediaStation HD DVR 06 април 2010

Inregistrati, stocati si redati toate filmele, fotografiile si muzica. 

MediaStation HD DVR de la Verbatim este un player si recorder multimedia cu un selector de canale hibrid DVB-T / analogic integrat, cu ajutorul caruia puteti capta canale TV digitale si terestre. 

Are porturi de antena TV de intrare si iesire, pentru a putea urmari canalele TV de pe televizor în timp ce inregistrati o emisiune TV prin MediaStation. Varianta de 1TB poate stoca pana la 1400 de filme, 330.000 de melodii si 1.000.000 de fotografii, sau 500 de ore de inregistrare TV.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI.